Producten

Hier vindt u de producten waar ik mee werk

O.P.I

Ik werk in de salon uitsluitend met de professionele producten van het merk O.P.I. De opleiding die ik heb gevolgd tot nagelstyliste heb ik bij opi gedaan.

O.P.I is een Amerikaans merk wat daar bij een van de grootste aandeelhouders van de nagelmarkt behoord.Het is een toonaangevend merk wat door tal van sterren gebruikt wordt zoals Madonna, Jennifer Lopez, Barbra Streisand en Sharon Stone.

OPI Products Inc. Is gevestigd in Hollywood en is opgericht door George Schaeffer in 1981. De opi producten zijn wereldwijd in 67 landen verkrijgbaar en per jaar worden alleen al meer dan 30 miljoen nagellakken verkocht. De Nederlandse verkoop en distributie is in handen van Milou Cosmetics in Helmond.

Opi staat voor Outstanding service, Product excellence, Innovative research. De idealen zijn een combinatie van kwaliteit, technologie, integriteit, mode, perfecte marketing en opleidingsidealen die zijn samengesmolten tot een solide basis voor een wereldwijd erkende en gerespecteerde merknaam.

Opi komt ook vaak voorbij op het witte doek in ondermeer What women want, Legally blonde, Sex and the city en Desperate housewives.


Kortom genoeg redenen om u te laten verwennen met deze bijzondere kwaliteits producten. Deze zijn ook allemaal verkrijgbaar bij mij in de salon.


Voor meer informatie over OPI-producten bezoek www.opi.nl