Behandelingen

Hier vindt u informatie over de behandelingen die ik bied

Gel

Gel is een stroopachtige substantie die hard wordt door het onder uv- licht te laten uitharden. Gel geeft een mooie natuurlijke versterking op de nagels. Gel is een geschikt product voor mensen die een mooi natuurlijk nagelbed hebben en daar overheen een versteviging willen.


De voordelen van gel zijn:


  • Een mooie natuurlijke versteviging of verlenging.
  • Gel is wat veerkrachtiger dan acryl.
  • Gel is mild voor de natuurlijke nagels.

Acryl

Acryl bestaat uit een poeder en een vloeistof welke samengevoegt worden. De vloeistof verdampt en het mengsel hard uit. Er hoeft dus niet onder uv-licht uitgehard te worden.


De voordelen van acryl zijn:


  • Bij een kapot of beschadigd nagelbed makkelijk te camoufleren.
  • Acryl is erg hard waardoor bijvoorbeeld nagelbijters de nagels minder goed kunnen bijten.

Bij een kunstsysteem van gel of acryl is goed onderhoud erg belangrijk. Dat houdt in op tijd opvullen als de nagel uit gaat groeien, de snelheid waarmee dit gebeurt is per persoon verschillend. Maar ook veel invloed komt van buiten af. Hierbij moet gedacht worden aan het werk dat u doet of dat u veel met uw handen in poetsmiddelen zit. Dit heeft allemaal invloed op de kwaliteit van de kunstnagels. Gemiddeld komt dat uit op één keer in de 4 weken opvullen om een mooie kunstnagel te behouden. Een groot voordeel van kunstnagels is dat nagellak nog beter blijft zitten zonder te beschadigen ongeacht welk kunstsysteem.


Voor een goed advies op maat adviseer ik u om een vrijblijvende afspraak te maken waar we in kunnen gaan op uw specifieke wensen en kan ik een voorbeeldnagel maken zodat u een voorbeeld heeft van wat u kunt verwachten.